Marketing

Video
Prethodna Sljedeća
 • RTRS

 • Dobitnici priznanja najmenadžer BiH za 2014. godinu na 31. izboru u Banjaluci su generalni direktor „Elektroprivrede“ Mostar Nikola Krešić, generalni direktor „Tvornice mašina“ Travnik Snježana Kepruner i generalni direktor privrednog društva „Igman“ iz Konjica Đahid Muratbegović.

  Dobitnici ovog priznanja, po izboru Direkcije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope, su i direktor trgovačkog lanca „Konzum“ David Dolinar, direktor „Petrol BH Oil komani“ Uroš Bider i direktor Javnog preduzeća „Šume Republike Srpske“ Predrag Laketić.

  Nagradu za životno djelo „Zlatni globus“ osvojili su generalni direktor „BH telekoma“ Nedžad Rešidbegović i direktor kompanije „Uniks gineks“ iz Goražda Jusuf Hubjer.

  Najmenadžeri decenije su predsjednik Nadzornog odbora kompanije „Unis tok“ iz Kalesije Sead Džafić i direktor Fabrike obuće „Bema“ iz Banjaluke Marinko Umićević, a zlatnu plaketu za najbolju stranu investiciju u BiH dobio je direktor kompanije „Remus“ iz Sanskog Mosta Oto Kreš.

  Generalni direktor kompanije „PMP Jelšingrad FMG“ iz Gradiške Branislav Banjac, generalni direktor „Pivare“ iz Tuzle Fahrudin Salihović, direktor kompanije „Žitopromet“ iz Bijeljine Slaviša Mijatović dobitnici su nagrada za kontinuiran rast i razvoj kompanije.

  Vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora kompanije „Globus grup“ iz Bijeljine Milenko Zupur dobitnik priznanja za najmenadžera i najkompaniju u oblasti ivent menadžmenta.

  Za uspjeh u naftno-trgovačkoj djelatnosti priznanja su dobili direktor i vlasnik kompanije „Plasteks“ iz Gračanice Sead Terzić i vlasnik i menadžer kompanije „Tioil“ iz Bile Tihomir Matošević, a za stvaranje brenda vlasnik i generalni direktor „Melik grupe“ Anes Prohić i vlasnik i direktor kompanije „Bosnet“ iz Tuzle Samir Lagarija.

  Šparkase banka Sarajevo i njen generalni direktor Sanel Kusturica dobitnici su priznanja najbanka i najmenadžer u bankarstvu, dok su priznanja za najbanku i najmenadžera u bankarstvu decenije osvojili banjalučka Nova banka i njen generalni direktor Milan Radović.

  Specijalno priznanje za uspješan podsticaj razvoju biznisa uručeno je direktoru Misije USAID-a u BiH Dejvidu Bartu, zlatna plaketa – najambasador za 2014. godinu uručena je ambasadoru Kine u BiH Dongu Čunfengu, dok je priznanje za najministra dobio ministar energetike, rudarstva i industrije Federacije BiH Erdal Trhulj.

  Najbolji načelnici opština u ovoj godini su gradonačelnik zenice Husein Smajlović, načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić, gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević i načelnik opštine Ilidža Senaid Memić.

  SINISA GATARIC Humanitano kulturno zabavno veče
  Dobitnici zlatne plakete u oblasti medicine su direktor Specijalne bolnice „Centar za srce“ iz Tuzle Emir Kabil, direktor Poliklinike sa dnevnom bolnicom iz Matuzića Emir Čabrić, direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona Senaid Begić i osnivač kompanije „Flora“ iz Sarajeva Mehmedalija Žmirić.

  Vlasnik i glavni urednik „Fejs TV“ Sarajevo Senad Hadžifejzović dobitnik je zlatne plakete za najmenadžera u oblasti informisanja, dok je direktor Nacionalnog parka „Una“ iz Bihaća Amarildo Mulić dobitnik ovog priznanja u oblasti turizma.

  Priznanje za najinstitut diobio je Veterinarski institut „Dr Vaso Butozan“ iz Banjaluke, a njegov direktor Drago Nedić dobitnik je priznanja najmenadžer u oblasti nauke.

  Priznanje za oblast sporta uručeno je muškoj rukometnoj reprezentaciji BiH, njenom selektoru Draganu Markoviću i generalnom sekretaru Rukometnog saveza Smaji Karačiću.

  Svečanoj dodjeli priznanja u Kulturnom centru Banski dvor prisustvovali su ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasna Brkić, brojni privrednici, te predstavnici kulturnog i javnog života.

  SRNA

  Da li volite svoj grad (Prnjavor)?

  loading Humanitano kulturno zabavno veče Loading ...
 • TV Kanal 3

  Da li volite svoj grad (Prnjavor)?

  loading Humanitano kulturno zabavno veče Loading ...
 • Budići ministar za ekonomske-odnose i saradnju u Vladi RS biće Prnjavorčanin Zlatan Klokić, javlja  ATV.

  RTRS

  Da li volite svoj grad (Prnjavor)?

  loading Humanitano kulturno zabavno veče Loading ...

   

   

 •  

  Službenici Policijske stanice Prnjavor danas su na gradskom trgu građanima dijelili brošure i letke, kojima se upozorava na posljedice nestručne upotrebe pirotehničkih sredstava.

  Pomoćnik komandira Policijske stanice u Prnjavoru Azmir Porča kaže da iskustva iz prethodnih godina ukazuju da se pirotehnička sredstava i vatreno oružje više upotrebljavaju u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika, zbog čega se provode preventivne mjere da bi građani praznike dočekali u bezbjednom okruženju.

  „Ranijih godina evidentirani su slučajevi u kojima je došlo do nanošenja tjelesnih povreda, te oštećenja ili uništenja imovine. Zbog toga naša Policijska stanica preduzima preventivne aktivnosti, kao što su predavanja u školama, podjela brošura i letaka“, rekao je Porča.

  On je uputio apel građanima da se pridržavaju uputstava i pozvao ih da nadziru maloljetnike.

  U skladu sa zakonskim odredbama, pirotehnička sredstva prvog razreda tokom cijele godine mogu kupovati upotrebljavati maloljetnici, odnosno djeca od 12 godina, dok ova sredstva drugog razreda mogu kupovati samo lica starija od 18 godina, a upotrebljavati i lica starija od 16 godina uz nadzor roditelja.

  SRNA

  Da li volite svoj grad (Prnjavor)?

  loading Humanitano kulturno zabavno veče Loading ...

Arhiva vijesti

PonUtoSreČetPetSubNed
22232425262728
293031    
       
     12
       
  12345
6789101112
13141516171819
       
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Najnovije sa foruma

Nacelnik opstine Prnjavor S...
vrsta8472 (20.12.2014.)
Re: Evropska unija!!! Za il...
KAMIKAZA (20.12.2014.)
Re: Elektrodistribucija Prn...
nenad 10 (19.12.2014.)
Re: Vlada Republike Srpske
nenad 10 (19.12.2014.)
Re: Bosna i Hercegovina
KAMIKAZA (19.12.2014.)

Prnjavor.info FB

Anketa

Da li volite svoj grad (Prnjavor)?

Loading ... Loading ...