Marketing

Video
Prethodna Sljedeća
 • Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini poručio je poslaniku SDS-a u Narodnoj skupštini Miladinu Staniću da bi, ako je nezadovoljan Vladom i institucijama Republike Srpske, trebalo da raskine ugovor koji kao vlasnik jednog preduzeća koje je privatizovao ima sa Robnim rezervama Srpske, od kojih je samo u posljednjih pet godina naplatio više od 100.000 KM.

  miladid-stanic-2014Reagujući na optužbe Stanića, kojeg u SNSD-u nazivaju „nenarodnim poslanikom“, iz ove stranke poručuju da je on privatizacijom male akcionare doveo u beznadežan položaj.

  „Stanić je jedan je od najbogatijih ljudi u Prnjavoru, sve zahvaljujući pomenutoj privatizaciji koju je sprovela politika SDS-a i PDP-a, navode iz bijeljinskog SNSD-a.

  Stanić je danas na konferenciji za novinare kritikovao novi Pravilnik o podsticajima u poljoprivredi.

  SRNA

 • Načelnik opštine Prnjavor, Siniša Gatarić objelodanio je i presudu Suda BIH kojom se odbija tužba za izbornu krađu u Štrpcima kod Prnjavora. Ostalo je nejasno kakva će biti sudbina ranije odluke Cenralne izborne komisije, kojom su kažnjeni članovi izborne komisije u Štrpcima sa po 300 maraka i zabranom rada u trajanju od četiri godine.

  ATVBL

 • Nisu samo plate posvađale naše političare. Prnjavorski ljuti protivnici sjetili su se ruskog predsjednika. Kad su ispucali lokalne teme Gatarić i Kalabić odlučili su da se posvađaju zbog Vladimira Putina.

  ATVBL

 • Predsjednik Stranke napredna Srpska Adam Šukalo izjavio je da je ideja ove stranke da se u Republici Srpskoj formira politički blok centra, koji bi bio neutralan u odnosu na postojeći vladajući i opozicioni blok.

  sns-dr-marjanovicŠukalo je rekao da Stranka napredna Srpska ovih dana vodi intenzivne razgovore sa Demokratskim narodnim savezom /DNS/ i Srpskom demokratskom strankom u pravcu pronalaženja najboljeg rješenja kako da se ideja naprednjaka u Republici Srpskoj verifikuje na oktobarskim izborima u smislu promjena u svim sferama društva.

  „Ukoliko DNS prihvati naše sugestije da se pozicionira neutralno u odnosu na vladajući i opozicioni blok, ići ćemo na formiranje bloka centra. U suprotnom, Stranka napredna Srpska donijeće odluku da li će na predstojeće izbore ići samostalno ili sa nekim u koaliciji“, izjavio je Šukalo na konferenciji za novinare u Banjaluci.

  On je dodao da ova stranka ima više od 7.000 članova i preko 40 formiranih opštinskih organizacija u Republici Srpskoj, te da će do oktobarskih izbora formirati sve opštinske organizacije u Srpskoj, kao i pojedine u Federaciji BiH.

  Na konferenciji za novinare je predstavljena „nova snaga“ ove stranke – Neđo Đurić, bivši ministar u Vladi Republike Srpske, Mirko Savčić iz Šipova, Goran Đorđić iz Gradiške, Nebojša Ličanin iz Laktaša i Miodrag Marjanović iz Prnjavora, te mladi aktivisti.

  SRNA

Najnovije vijesti

Najnovije sa foruma

Re: Nacelnik opstine Prnjav...
svjedok.saradnik32 (18.04.2014.)
Re: Stipendije
svjedok.saradnik32 (18.04.2014.)
Re: Volonterski ...
bazinga (18.04.2014.)
Re: OFK Sokolski Prnjavor
mariofkp (17.04.2014.)
Re: KMF Obilić Prnjavor
mariofkp (17.04.2014.)

Anketa

Koliko vremena prvodite na poslu?

Loading ... Loading ...

Prnjavor.info FB

Login